Асистирана репродукция

Ин витро клиника ,,Селена" е част от комплекса по стерилитет в УСБАЛАГ ,,Селена". Той е най-големият и модерен център в Южна България. Огромното предимство да се намира в  болницата, дава възможност в рамките на 30 дни да се извършат всички изследвания и да се установи причината за проблемите в забременяването, както и да се подготви двойката за съответните процедури.
Ин витро клиника ,,Селена" е изграденa безкомпромисно по всички световни стандарти. Отделните звена са оборудвани по технологии, които позволяват поставянето на точна и прецизна диагноза, както и адекватно последващо лечение.

  Специалистите в Ин витро клиника ,,Селена"  са получили своята квалификация във водещи световни центрове, а ембриологичната лаборатория е в основата на високата успеваемост и добрите резултати.
     От 2008 г. успеваемостта на Ин витро клиника ,,Селена" не слиза под границата на 50%. Нашите специалисти лекари и ембриолози са доказани в областта на репродуктивните асистирани технологии. Ние извършваме всички видове АРТ процедури, които могат да помогнат при двойки с репродуктивни проблеми.Bliznaci SB

Реклама