Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в гр.Стара Загора!


Ин витро клиника “Селена” организира среща с двойки, които имат репродуктивни проблеми в гр.Стара Загора!
На 27.06.2015г. /събота/ от 11.00 ч., в зала 1 на хотел “Верея”, нашите специалисти ще дават информация по медицински, правни и психологически въпроси, свързани с проблемното забременяване. Ще получите насоки за начините на диагностициране и за факторите, които могат да доведат до безплодие. Ще ви информираме по всички въпроси, които ви вълнуват и ще ви помогнем да изясните стъпките преди и по време на процедурите, за да сбъднете своята мечта! На срещата ще присъстват и представители на нашите партньори и приятели от фондация "Искам бебе", "Майки за донорство" и "Зачатие". Чрез жребий ще бъдат изтеглени две двойки, които ще получат  безплатни изследвания в АГ „Селена”, а на още две ще бъдат направени безплатни партньорски инсеминации. Необходимо е само да се запишете на тел. 0887 31 10 41 и да присъствате на срещата, където ще бъдете консултирани от нашите ин витро специалисти.SELENA bilbord posleden  
27 юни /събота/, 11.00 ч., зала 1 на  хотел „Верея”! Очакваме ви!

Заедно за още едно пловдивско бебе!

„ЗАЕДНО ЗА ОЩЕ ЕДНО ПЛОВДИВСКО БЕБЕ”

Adjarov stavrev

АГ болница „Селена” подкрепи благотворителната инициатива на читалище "Д-р Хр. Аджаров" и фондация "Искам бебе", дарявайки 5 ин витро процедури (без включени медикаментите за стимулацията). Това оповести управителя на болницата д-р Ангел Ставрев. "За нас е чест и отговорност да подкрепяме подобни благородни инициативи и да помагаме да се раждат така желаните бебета на двойките с репродуктивни проблеми!", каза още д-р Ставрев.
Двойките, желаещи да се възползват от тези дарени процедури, трябва да са от Пловдив и региона и вече да имат направени първоначални изследвания, доказващи репродуктивно затруднение. Не е задължително да са били наши пациенти до момента. За да участват в жребия е необходимо да се свържат с координатора на фондация „Искам бебе” за Пловдив – г-жа Вера Вулджева. Жребият ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 21.12.2014г. на благотворителен базар в полза на двойки с репродуктивни проблеми в МОЛ „Галерия”. За повече информация по темата, следете тук или на сайта и фейсбук-страницата на фондация „Искам бебе”.

Благородната кауза да си донор на яйцеклетки

Новата инициатива на СБАЛАГ "Селена"
„Информационен форум, посветен на репродуктивното здраве. Кога има нужда от донорски генетичен материал.Благородната кауза да си донор на яйцеклетки''.

Екипът на Болница „СЕЛЕНА” има удоволствието да ви покани на Информационен форум, посветен на грижата за репродуктивното здраве. Сериозен етичен акцент ще бъде сложен върху донорството на репродуктивен материал. Събитието се организира от СБАЛАГ „Селена” на 15 ноември т.г., от 11.00 ч. в Пловдив, хотел „Марица”, зала „Пловдив”.

На събитието са поканени представители на: Изпълнителната агенция по трансплантация, Центъра за асистирана репродукция, Община Пловдив, Община Марица, Община Асеновград, граждански организации и др. Посочената по-горе тема е отзвук от проведената Седмица на донорството (11 - 18 октомври) под егидата на Изпълнителната агенция по трансплантация към Министерство на здравеопазването.
 Екипът на Болница „Селена” изказва дълбоката си съпричастност към темата на Седмицата на донорството - „Дари частица от теб за нов живот” и става последовател на благородната кауза. Поради това, основни лектори по време на форума ще бъдат както лекари от Болница „Селена”, така и представители на неправителствените организации „Майки за донорството” и „Искам бебе”.Ще се обсъждат темите за предизвикателствата, пред които са поставени младите хора в грижата си за репродуктивното здраве и възможностите за финансирането на двойки с репродуктивни проблеми на национално и регионално ниво.

В подкрепа на каузата,болница "Селена" ще дари един безплатен ин витро опит с донорска яйцеклетка на нуждаеща се двойка.


Седмица на кърменето 2014г.

 Световната седмица на кърменето се отбелязва всяка година от 1 до 7 август в над 120 страни.


Началото й е поставено през 1992 година. Създадена е от организацията WABA /World Alliance for Breastfeeding Action/ - Световен Алианс за активна подкрепа на кърменето с цел възраждане и възстановяване на практиките за кърмене. WABA е част от прогрмата на gBICS –Глобална инициатива в подкрепа на кърменето за детско оцеляване и определя темата на седмицата, която всяка година е различна.
Мотото и темата на световната седмица 1-7 август 2014 г. е “Кърменето – печеливша цел за цял живот!”.

СБАЛАГ”Селена” болница – приятел на бебето тази година се присъединява към световната седмица на кърменето, като участва в съвместна инициатива заедно с “Nestle” и “МЕДЕЛА”.
Чрез томбола 07.08.2014г. ще бъде изтеглена награда фотосесия , предоставена от СБАЛАГ”Селена’. Фирма "Медела" ще участва в Седмицата на кърменето, като ще осигури голямата награда –електрическа помпа за кърмене.


Прочети още...

Нови срещи на двойки с репродуктивни проблеми!

Болница “Селена” продължава срещите си с двойки с репродуктивни проблеми!Тази инициатива ще се осъществява за вбъдеще в много градове в България, с единствената ни мисия да помагаме на хората с проблемно забременяване!
Поради големия интерес организираме срещa в гр.Бургас на 28.06.2014г. в хотел “Аква Бургас”.
Наши специалисти ще дават информация по медицински, правни и психологически въпроси, свързани с репродуктивните проблеми. Ще получите насоки за начините на диагностициране и за факторите, които може да са причина за вашите проблеми. Ще ви информираме по всички въпроси, които ви вълнуват, ще ви помогнем да изясните стъпките преди и по време на процедурите. 
Над 145 000 семейства у нас имат репродуктивни проблеми. Голям процент от двойките срещат затруднения в намирането на информация за стъпките, които трябва да предприемат за решаване на проблемите си. Не знаят към кого да се обърнат за помощ, което е следствие от недостатъчна информираност или от изкривената информация,  предавана по социалните мрежите и във форумите.
Много от двойките с проблеми прилагат самолечение, други отричат необходимостта от медицинска помощ, при някои проблемът е чисто психологически.
С тези срещи искаме да информираме хората по всички въпроси, които ги вълнуват!  Да обясним причините, да дадем насоки и най-важното -  да тръгнат с увереност по трудния път към сбъдването на мечтата си!

За срещaта в гр.Бургас “Селена” е подготвила и изненади!  Три от двойките ще спечелят безплатен пълен пакет изследвания, а на десет от двойките ще подарим безплатна консултация (на място в клиниката, след предварително записан час)!

При желание трябва само да се запишете на тел. 0896 610 956 или на мейл
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
Срещата е напълно безплатна!

Очакваме ви!

Реклама