Нови срещи на двойки с репродуктивни проблеми!

Болница “Селена” продължава срещите си с двойки с репродуктивни проблеми!Тази инициатива ще се осъществява за вбъдеще в много градове в България, с единствената ни мисия да помагаме на хората с проблемно забременяване!
Поради големия интерес организираме срещa в гр.Бургас на 28.06.2014г. в хотел “Аква Бургас”.
Наши специалисти ще дават информация по медицински, правни и психологически въпроси, свързани с репродуктивните проблеми. Ще получите насоки за начините на диагностициране и за факторите, които може да са причина за вашите проблеми. Ще ви информираме по всички въпроси, които ви вълнуват, ще ви помогнем да изясните стъпките преди и по време на процедурите. 
Над 145 000 семейства у нас имат репродуктивни проблеми. Голям процент от двойките срещат затруднения в намирането на информация за стъпките, които трябва да предприемат за решаване на проблемите си. Не знаят към кого да се обърнат за помощ, което е следствие от недостатъчна информираност или от изкривената информация,  предавана по социалните мрежите и във форумите.
Много от двойките с проблеми прилагат самолечение, други отричат необходимостта от медицинска помощ, при някои проблемът е чисто психологически.
С тези срещи искаме да информираме хората по всички въпроси, които ги вълнуват!  Да обясним причините, да дадем насоки и най-важното -  да тръгнат с увереност по трудния път към сбъдването на мечтата си!

За срещaта в гр.Бургас “Селена” е подготвила и изненади!  Три от двойките ще спечелят безплатен пълен пакет изследвания, а на десет от двойките ще подарим безплатна консултация (на място в клиниката, след предварително записан час)!

При желание трябва само да се запишете на тел. 0896 610 956 или на мейл
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .
Срещата е напълно безплатна!

Очакваме ви!

Реклама