Разширената СБАЛАГ "Селена"В началото на 2014 г. отвори врати новото разширено крило на СБАЛАГ „Селена”. В отговор на нуждите от все повече внимание за Вас, нашите пациенти, предоставяме все повече грижи от отлично подготвени и опитни специалисти, модерно оборудване в синхрон с най-новите тенденции, технологии от последно поколение и услуги, отговарящи на всички европейски стандарти.


  В новата част са разположени осем акушеро-гинекологични кабинетa, работещи по график , кардиологичен кабинет, урологичен кабинет , ендокринологичен кабинет,   анестезиологичен  кабинет и кабинет  за естеични корекции.

  Болницата разполага и с 60 стаи за престой, като всяка е със собствен санитарен възел,климатик,телевизор и безжичен интернет.
 
 Удобна топла връзка на IV етаж съединява двете крила на болницата. Там се намира и Кафе „Селена”.

  При своето посещение в „Селена”, заповядайте на централната регистратура в разширената част с вход откъм южната страна. Регистратурата на северния вход също функционира – там се намират Родилно отделение, Неонатология и Детска стая, Лабораторен блок, операционни и Ин Витро центърът.
 
СБАЛАГ ''Селена'' разполога с най-модерната ултразвукова технология в България. Новият Voluson E8 разкрива нови възможности в клиничната практика. Неговите предимства са:

-Необикновено качество на картината - технологията на Voluson E8 помага да постигнем кристално ясен образ при детайлно изследване  в акушерството и гинекологията.
-По-ранна и по-детайлна оценка на състоянието.

-Иновативната технология помага при разрешаването на най-сложните случаи с изключително изчистен образ.
-В областта на феталната медицина – с този апарат е възможно откриването на орклонения още от 7 гестационна седмица .

Лабораторният блок е позициониран в северната част на болницата, като включва: клинична лаборатория, имунохематологична лаборатория, микробиологична лаборатория , вирусологична лаборатория, патохистологична лаборатория, цитогенетична лаборатория.

Операционният блок е с три модерни операционни зали. Условията и техниката в болницата позволяват едновременно извършване на лапароскопски и хистероскопски операции, за да се съкратят максимално неприятните за Вас моменти.

Ин витро клиниката е част от комплекса по стерилитет в СБАЛАГ ”Селена”, който е най-големият и модерен център в Южна България. Предлага широк кръг от технологии, свързани с асистираната репродукция – IVF,ICSI,ембрио- и криоконсервация, интраутеринна инсеминация, овуклаторна индукция, ко-култивиране, както и микроманипулационни методи и екстракция на сперматозоиди.

 
  В България съществува болница, която отговаря на най-високите световни стандарти. СБАЛАГ „Селена” е амбициозен проект, защото в болницата работи екип от висококвалифицирани специалисти с доказан авторитет - акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и помощен медицински персонал, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 


Реклама