Ултразвук Voluson E8

УСБАЛАГ ''Селена'' разполага с най-модерната ултразвукова технология в България!

   Voluson E8 открива нови възможности в клиничната практика. Той е последно поколение и най-нова разработка на известната в медицинските среди фирма General Electric. Неговите предимства са:

  • необикновено качество на картината - технологията на Voluson E8 позволява детайлно изследване с  кристално ясен образ
  • по-ранна и по-детайлна оценка на анатомията на плода
  • иновативната технология помага при разрешаването на най-сложните случаи с изключително изчистен образ - диагностика на аномалии при плода, извършване на инвазивните изследвания - хорионбиопсия и амниоцентеза

02-S8-thumb-coronal-view-endometrium 04-S8-thumb-detailed-view-of-fetal-spine 06-S8-thumb-evaluation-of-fetal-spine


Voluson E8 е това, което всеки пациент очаква и заслужава  от ултразвуковата диагностика!


Ултразвуковото изследване е в основата на съвременната женска консултация. Чрез него се проследява адекватното развитие на плода, наличието или липсата на малформации, функционалното състояние, кръвоснабдяването в различните органи и системи. За тази цел е необходима висококачествена ехографска апаратура, с която  АГ болница „Селена” разполага. Voluson E8 притежава  изключително висока прониквателна и разделителна способност, която му позволява да изследва в дълбочина и най-малките детайли на плода. Наличието на изключително бърз процесор позволяват качествени 3D/4D  и iLife /по-реално/ изображение. 

Реклама