Родилно отделение

Раждане в УСБАЛАГ "Селена" 

Селена е древногръцка богиня на Луната, за която се смята, че е покровител и защитник на жената и има силата да улеснява раждането и да вдъхновява любовта! Това е и нашата мисия - да сме до Вас във всеки един момент от най-съкровения миг за всяка жена - раждането на новия живот!  В "Селена"  работи екип от високо квалифицирани и подготвени специалисти - акушер-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушерки и медицински персонал. 
В болница "Селена" се извършва цялостно проследяване на бременността (женска консултация) от нашите лекари, които са получили своята квалификация в престижни европейски медицински центрове. Сертифицираните ни специалисти по фетална морфология и акушер-гинеколозите извършват абсолютно всички необходими клинични изследания.

Какво да очаквате?

Екипът на родилното отделение на УСБАЛАГ "Селена"  се грижи за майката и бебето денонощно! Ние не разделяме майката и детето нито за миг! По време на  раждането и възстановителния период нашите лекари и акушерки ще са неотлъчно до Вас! 

Преди раждането 

Първото необходимо нещо е  консултацията  от Вашия лекуващ лекар.
Ще бъдете записани на  регистратурата от наш служител, след което  дежурната  акушерка ще Ви настани в приемен кабинет.

Следва преглед от лекар,  който ще установи в коя фаза от раждането сте. Ако вече сте в  активна фаза, ще бъдете преместена в предродилна зала. Там пациентките се наблюдават на монитор, който  следи тоновете на бебето. Коланът, който ще Ви бъде поставен, изпраща сигнали до електронен фетален монитор. Всички наши акушерки са квалифицирани да работят с него, а  Вашият лекар ще Ви преглежда периодично. Aleksandar SB Kru6kov

Ако се появи болка, можете да бъдете сигурни, че едни от най-добрите  анестезиолози ще бъдат до Вас!
В УСБАЛАГ "Селена"  ние уважаваме решението на тези пациентки,  които желаят  естествено раждане -  без медикаменти и анестезия.  Напълно подкрепяме и Вашия избор как да протече раждането - може да присъства Ваш близък,  дула, или само избраният от Вас лекарски екип.

След раждането

След раждането ще бъдете настанена в сектора ни за реанимация, за да сте под постоянно наблюдение от лекари и акушерки. През това време Вашето бебе е настанено в топла, уютна и специално приспособена за новородени Детска стая,
а  за него ще полагат денонощни  грижи нашите високо сертифицирани и обучени детски акушерки. DSC04730
Всички новородени се преглеждат до леглото на майката от едни от най-високо квалифицираните педиатри-неонатолози в България. Два часа след раждането ще бъдете преместена в стаята, където ще останете до края на престоя си в болницата. 24 часа в денонощието за Вас и бебето ще се грижат нашите лекари и акушерки. Те ще бъдат на разположение за всички Ваши въпроси и желания! След нормално раждане,  жените остават в болницата до 72 часа.  Ако сте запланувана за секцио или по време на нормално раждане неочаквано се наложи такова, в УСБАЛАГ "Селена " ще Ви осигурим безопасно и безболезнено раждане. Ако Вашето секцио е планово,  ще бъдете помолена да дойдете в болницата ден предварително  за стандартни кръвни тестове. Ние осигуряваме  всичко необходимо. В деня на секциото Ви настаняваме  в предоперативния сектор.
Един член от семейството  ще може да бъде до Вас. Още преди започването на интервенцията, специалист неонатолог ще отговори на всичките Ви въпроси. Ако Вашето бебе се нуждае от специални грижи, ще можете да разчитате на нашето модерно отделение по неонатология и сектора за недоносени деца, където за тях се грижат  кваифицирани  педиатри - неонатолози.Viktoria s tatko SB Часовете за посещение са от 16 до 19 часа. Във Вашата стая  ще може да присъстват до 2 посетители едновременно. Всеки посетител ще бъде облечен в специален екип,  за да Ви предпазим от инфекции. Болницата разполага с над 60 обзаведени стаи, всяка със собствен санитарен възел, телевизор и безжичен интернет.
Необходимо е да носите със себе си само тоалетни и козметични принадлежности, както и лични документи. За бебето подгответе само комплектче за изписване, тъй като болницата ще Ви осигури всички необходими козметични принадлежности и аксесоари, от които се нуждае новороденото!

В прекрасната обстановка на АГ "Селена" ще се

чувствате спокойни, обгрижени и 

ще запомните най-щастливия момент от живота си с

усмивка!


Elis 4 SB Minev


УСБАЛАГ "Селена" разполага с модерно обзаведена ВИП стая!

За всички допълнителни въпроси, които Ви интересуват, можете да се обърнете към нашите служители на регистратура!
Телефони за контакти: 

032 /64 80 20, 0886 41 88 41, 032 / 250 008, 032 / 250 009

Реклама