Кабинет по психология

За пациентите на болницата

   По време на престоя Ви в нашата болница консултацията с психолог е напълно безплатна. Психологичните консултации са подходящи за пациенти с:
-         висока степен на тревожност
-         репродуктивни проблеми
-         признаци на следродилна депресия
-         прояви на психосоматична симптоматика и др.
Както и за всички пациенти, които имат нужда от емоционална подкрепа.

Външни консултации

     Психологичният кабинет е отворен и за външни консултации. Срещите с психолог са подходящи за Вас в момент на екзистенциална криза, при усещане за неудовлетвореност, постоянна раздразнителност, апатия, безсъние и всички емоционални състояния, които Ви създават усещането за непълноценен живот. Психотерапевтичните срещи имат едно основно предимство - в тях липсва критика и оценка. Целта им е да Ви помогнат да се срещнете с реалната емоция, съпътсваща емоционалното Ви състояние, да я приемете и да работите за преформулирането й, ако тя е деструктивна (гняв, агресия, тревожност и други).


    Мария Валентинова Владимирова е психолог и психодрама асистент със специализации в областта на клиничната психология и семейната терапия. Освен базовото си университетско образование е преминала и 7 годишно обучение в Инситут за Психодраматични практики “Хирон”, където е участвала в различни сертифицирани обучения при водещи специалисти в психотерапевтичната помощ, като: гл. ас. др.Милена Мутафчиева,  Dr.Jorge Burmeister (President Elect  IAGP), Chantal Hanquet - Psychologue, psychodramatiste au CFIP-Centre pour la Formation et l'Intervention Psychosociologique (Belgique), Anne -Sophie Alardin, Bernard Robinson и др.
    Работила е като психолог към МБАЛ “Свети Мина”, акушеро-гинекологично отделение и е доброволец във Фондация “За нашите деца”.


DSC 3416-2 "Да откриеш себе си и/или да преоткриеш себе си?... Това е път, по който само смелите поемат! Удоволствие, чест и вдъхновение е за мен да те придружа по него!" 

Работно време:
понеделник, вторник, четвъртък, петък  от  08:30 - 13:30ч.
сряда от 08:30 - 18:00ч.

Записване на часове за външни пациенти - тел.032 64 80 20 и 0886 41 8841


Реклама