Асистирана репродукция

Асистирана репродукция /АРТ/

Ин витро клиника „Селена“ е най-големият и модерен център за репродуктивно здраве в Южна България. Клиниката е част от УСБАЛАГ „Селена“, което позволява бързото поставяне на точна и прецизна диагноза, както и адекватно последващо лечение.

От самото си основаване успеваемостта на клиника не слиза под границата на 50%. Екипът на „Селена“ се състои единствено от доказани професионалисти с дългогодишен опит, които приемат за своя мисия и приоритет сбъдването на вашата мечта. На територията на клиниката се извършват всички видове процедури, които могат да помогнат на двойки с репродуктивни проблеми. Центърът разполага с най-съвременната високотехнологична апаратура, отговаря на всички световни стандарти и прилага най-новите технологии и методи за лечение на безплодие. Ин витро клиника „Селена“ е партньор на Център за асистирана репродукция /фонд ин витро/, който отпуска държавно финансиране за двойки с репродуктивни проблеми.

Ние сме до вас по целия път – от първоначална консултация и изследвания до раждането на вашето здраво и щастливо дете.

Важно е да знаете

По време на първоначалната консултация вие ще се срещнете с някои от специалистите по репродуктивна медицина от нашия екип и ще обсъдите заедно вашата медицинска и фертилна история. Лекарят ще ви зададе въпроси, ще ви прегледа, ще разгледа вашите документи и ще назначи диагностични изследвания, които ще му помогнат да определи причината за безплодие.

*За безплодие/стерилитет се определя неспособността за забременяване и/или неуспехът за износване на бременност.

  • Рутинните изследвания при жените включват преглед на яйчниците, фалопиевите тръби, матката и маточната шийка. В допълнение се правят хормонални изследвания, включително и оценка на яйчниковия резерв.
  • Рутинните изследвания при мъжете включват физически преглед, хормонални изследвания и спермограма.

Най-често тези изследвания са достатъчни, за да определят генезиса на проблема. След това се избира метод на лечение, индивидуален и подходящ за вас и вашите нужди, който осигурява оптимални шансове за постигане на успешна бременност. Вижте различните техники на асистираната репродукция /АРТ/ тук.

Нашата мисия е да бъдем до вас и помогнем за сбъдването на най-голямата ви мечта – присъствието на здраво и щастливо бебе във вашия дом.