Съхраняване на стволови клетки

Стволовите клетки са малки клетки с огромен потенциал

Благодарение на тяхното извличане, съхранение и приложение се запознаваме с медицината на бъдещето и висотите, до които сме способни да достигнем.

Нашият приоритет винаги е бил свързан със здравето и щастието на вас и вашето семейство. В желанието да си предоставим цялостни услуги от най-високо качество под един покрив, ние създадохме „Селена Целс“. „Селена Целс“ беше липсващото звено на тази цялостна грижа, започващо от мига, в който научите добрите новини за вашето разширяващото се семейство до дълго след това.

„Селена Целс“ е  модерна, лицензирана и акредитирана тъканна банка за съхранение на стволови клетки. Тя работи 24 часа, 7 дни в седмица, 365 дни в годината, за да ви предостави нужното спокойствие и сигурност за здравето на вашето семейство. Тъканната банка на „Селена“ представя модерно и сигурно решение, елиминиращо множество рискове и ненужни процедури. „Селена Целс“ е оборудвана с най-иновативната швейцарска система SEPAX 2 и предлага три нива на защита за съхранение. Тя предлага цялостна услуга на едно място – вземане, обработване и съхранение. По този начин не само се елиминира риска при транспортиране, но и се запазват до 99% живи стволови клетки. „Селена Целс“ отговаря на всички световни стандарти, сертифицирана е за това, предлага конкурентни цени и спокойствие за здравето на вашето семейство.

Съхраняване на стволови клетки

Ако искате да научите повече или да се свържете с нас:

  • посетете уебсайта на тъканна банка „Селена Целс“ тук.
  • обадете ни се на 0885700003
  • пишете на stemcells@agselena.com или info@selenacells.com