Отделения

АГ болница „Селена“ разполага с едно от най-модерните акушеро-гинекологични отделения, най-голямото неонатологично отделение в Южна България, собствена ин витро клиника и специализирани кабинети по акушерство и гинекология, фетална медицина, офталмология, ендокринология, анестезиология, физиотерапия и рехабилитация и др. Основен акцент е поставен върху проблемното забременяване и асистираните репродуктивни технологии с нашата ин витро клиника, висококачествена грижа за най-малките в неонатологичното ни отделение, гинекологична профилактика, оперативната гинекология, използваща най-иновативните и модерни технологии, и, разбира се, професионално и лично отношение и грижа, съчетани с уют и комфорт, от които всяка бъдеща майка се нуждае.

Асистирана репродукция

Ин витро клиника „Селена“ е част от болница „Селена“ от самото ѝ начало. От самото ни създаване е и нашият фокус върху консултациите при проблемно забременяване, лечение на безплодие и използване на асистирани репродуктивни технологии. Научете как съчетаваме дългогодишния си опит в сферата с най-модерните технологии за лечение и помощ тук.

Неонатологично отделение

Отделението ни по неонатология е най-голямото в Южна България и е сертифицирано за най-високото трето ниво на компетентност. Най-малките пациенти заслужават най-добрата грижа и най-голямото внимание. Ние съчетаваме изключителни умения и опит на нашия екип с най-качествената и иновативна апаратура в света, за да осигурим най-доброто за нашите деца. Научете повече за неонатологичното отделение на болница „Селена“ тук.

Гинекологична профилактика и оперативна гинекология

Превантивните и профилактичните прегледи са ключови за ранното откриване на евентуални заболявания и по-добрите прогнози за успешно лечение. Стигне ли се до нужда от намеса обаче, ние предлагаме пълен обем гинекологични операции, които използват само най-високотехнологичните и качествени модерни методи в съвременната медицина, в това число и миниинванзивни /лапароскопски/ операции и хирургични интервенции с лазерни технологии. Научете повече за гинекологичното ни отделение тук.

Спокойно раждане

Една от основните ни и най-важни дейности се случва в родилното отделение. Наш най-голям приоритет е предоставяне на качествена грижа от първия миг на установяване на бременността, по време на раждането и дори след появата на новия живот. Запознайте се с условията за раждане и проследяване на бременност в болница „Селена“ тук.