Гинекология

Отделение по гинекология и гинекологични операции в УСБАЛАГ „Селена“

УСБАЛАГ „Селена“ е създадена с една главна цел – да предложи цялостни и висококачествени грижи за здравето на жената и нейното семейство. Ние сме до вас не само когато ви предстоят едни от най-важните и щастливи моменти в живота ви – раждането на вашето дете и отглеждането му, ние сме до вас и в трудните, и в ежедневните моменти. Това е и една от причините болницата да бъде университетска и да обучава бъдещите лекари на България. Това е и нашата кауза, създавайки един модерен и високотехнологичен сектор по гинекология в болницата.

Отделението по гинекология предлага профилактични и специализирани прегледи. Нашият екип включва специалисти, получили своята квалификация от едни от най-реномираните медицински заведения. Тук ще получите най-добрата и съвременна помощ, съчетана с персонално отношение. Това е възможно не само въз основа на дългогодишния опит на нашите специалисти, но и благодарение на висококачествения инструментариум и апаратура, с които болницата разполага.

Екипът ни е с профилирана насоченост и богат опит в диагностиката и лечението на гинекологични заболявания. Отделението предлага 24-часова грижа, включително и медицинска помощ при спешни състояния. Практиката ни включва широк набор от интервенции и лечение на множество заболявания, сред които: доброкачествени новообразувания, ендометриоза, цервикална дисплация, фиброми, гинекологични злокачествени заболявания, овариални кисти, патология на менопаузата и други.

Специалистите на УСБАЛАГ „Селена“ са с профилирана насоченост и богат опит в диагностиката и лечението на гинекологични заболявания. В името на ранното поставяне на диагноза и съответно по-лесното и успешно лечение впоследствие прилагаме и диагностични интервенции, включително и оперативни такива, които често играят значима роля в борбата със стерилитета на множество двойки.

В отделението се извършват пълен обем гинекологични операции и се използват само най-високотехнологичните и качествени модерни методи в съвременната медицина, в това число и миниинванзивни /лапароскопски/ операции и хирургични интервенции с лазерни технологии.

Лапароскопските операции предполагат по-прецизна грижа и по-бързо възстановяване и връщане към естествения начин на живот на пациентката.

Научете повече за лапароскопските операции в УСБАЛАГ „Селена“ тук.

Хирургичните операции с лазерна технология предлагат несравнима прецизност, бързиан и контрол. УСБАЛАГ „Селена“ притежава единствения в България лазер CO2 Acu Pulse.

Научете повече за лазерните операции тук.

Фокусът на гинекологичното отделение е върху ендоскопската хирургия, която е с минимална инвазия и максимално щадяща към пациентите.