Кабинет по психология

Кабинет по психология

Кабинет по психология

За пациентите на болницата

По време на престоя Ви в нашата болница консултацията с психолог е напълно безплатна.

Психологичните консултации са подходящи за пациенти с:

    • висока степен на тревожност;
    • репродуктивни проблеми;
  • признаци на следродилна депресия;
  • прояви на психосоматична симптоматика и др.

Както и за всички пациенти, които имат нужда от емоционална подкрепа.

Външни консултации

Психологичният кабинет е отворен и за външни консултации. Срещите с психолог са подходящи за Вас в момент на екзистенциална криза, при усещане за неудовлетвореност, постоянна раздразнителност, апатия, безсъние и всички емоционални състояния, които Ви създават усещането за непълноценен живот. Психотерапевтичните срещи имат едно основно предимство – в тях липсва критика и оценка. Целта им е да Ви помогнат да се срещнете с реалната емоция, съпътсваща емоционалното Ви състояние, да я приемете и да работите за преформулирането й, ако тя е деструктивна (гняв, агресия, тревожност и други).

Нашият психолог

Мария Валентинова ВладимироваМария Валентинова Владимирова е психолог и психодрама асистент със специализации в областта на клиничната психология и семейната терапия. Освен базовото си университетско образование е преминала и 7-годишно обучение в Институт за Психодраматични практики “Хирон”, където е участвала в различни сертифицирани обучения при водещи специалисти в психотерапевтичната помощ, като: гл. ас. др.Милена Мутафчиева, Dr. Jorge Burmeister (President Elect IAGP), Chantal Hanquet-Psychologue,psychodramatiste au CFIP-Centre pour la Formation et l’Intervention Psychosociologique (Belgique), Anne-Sophie Alardin, Bernard Robinson и др. Работила е като психолог към МБАЛ “Свети Мина”, акушеро-гинекологично отделение и е доброволец във Фондация “За нашите деца”.

„Да откриеш себе си и/или да преоткриеш себе си?“… Това е път, по който само смелите поемат! Удоволствие, чест и вдъхновение е за мен да те придружа по него!

Работно време:

  • понеделник, вторник, четвъртък, петък от 08:30 – 13:30 часа.
  • сряда от 08:30 – 18:00 часа.

Записване на часове за външни пациенти – тел.032 64 80 20 и 0886 41 8841.