От Австралия до „Селена“!

Любена Иванова е от Пловдив, а Трой – от Австралия!
Срещат се преди 8 години в Лондон, но когато той я кани на гости в далечната и красива страна, приятелството им приключва! Пламва бурна любов и от 3 години те са неразделни! Установяват се в Лондон и така идва и естественото желание да имат свое дете. Но, за съжаление нещата не се случват!
Така Любена и Трой вземат решение да не чакат повече и да пристъпят към ин витро процедура. Изборът им в България е клиника „Селена“, заради невероятните специалисти и високият процент на успеваемост!
Две седмици преди да започнат лечението и стимулациите обаче – чудото се случва! Любена установява, че е бременна и радостта им е неописуема! Пристигнаха от Лондон в „Селена“, за да направят 4D изследване при д-р Кръшков и така преживяхме заедно прекрасната новина – бебето ще е момиче!

Една малка принцеса, която Трой и Любена са искали винаги и горещо са се надявали мечтата им да се сбъдне! Тя не можеше да скрие сълзите си, а бъдещият татко – гордостта си! При прегледа, д-р Кръшков установи, че бебето вече е 10 см., тежи 110 гр. и всички органи и системи функционират отлично!
За Любена и Трой остава щастливото очакване и решението – дали тяхната дъщеря ще носи името – Холи? А за нас остават прекрасните мигове в „Селена“ когато чудесата се случват…