Уникално предложение за брак трогна АГ „Селена“

Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в УСБАЛАГ „Селена“. Той застава на колене пред любимата си след раждането на първородната им дъщеря, а тя без да крие радостта и вълнението си, веднага отговаря положително.

Борислав и Христина се запознават в София и са заедно от 3 години. Той планува предложението от известно време, а за изпълнението му се доверява на своите близки, фотографа Димитър Дардов, който и запечата милия момент, и екипа на болницата, които бяха не само свидетели и помощници, а се превърнаха и в участници във важното събитие. До последно младата майка и нейните родители, към които също е била насочена изненадата, не са подозирали за намеренията на Борислав, но за щастие всичко минава по план.

Решението на двойката да изживеят два от най-важните моменти в съвместния си живот на територията на АГ „Селена“ се дължи на репутацията на болницата, доверието, което имат в екипа ѝ, и един специален лекар за тях – д-р Илия Амалиев. Д-р Амалиев проследява цялата бременност на Христина и именно в неговите ръце проплаква за първи път тяхната първа дъщеричка – Катерина. Малката се ражда по естествен начин на 24 ноември – св. Екатерина с тегло 2830 грама и ръст 47 сантиметра.

Сгодената двойка изказа огромни благодарности най-вече на своя лекар за грижата и отношението към тях, както и на целия екип на болницата. От своя страна ние също благодарим за възможността да споделим тези специални емоции заедно и пожелаваме здраве, благополучие и щастливи моменти за младото семейство.