Болница „Селена“ празнува!

Най-голямата акушеро-гинекологична болница в Южна България „Селена“ отпразнува раждането на 10 000-то бебе и хилядното, заченато ин витро! Приятели, партньори и хиляди семейства дойдоха, за да отбележим заедно прекрасното събитие!
Гьока Балимезов е името на 10 000-то бебе, родено в болница „Селена“, а Божидара Славчева е хилядното бебе, заченато ин витро! Майките – Катерина Хаджипетрова и Цвета Славчева, не сдържаха сълзите си и развълнувано благодариха на своите лекари – д-р Ангел Ставрев и д-р Здравко Минев. Двете бебета получиха възпоменателни сребърни медальони, гравирани с логото на „Селена“ и прекрасни порцеланови детски сервизи за хранене със съдействието на нашите партньори от „Нестле – детско хранене“. И това не беше всичко – родителите на децата получиха подарък от болница „Селена“ – пътуване до най-красивия и романтичен град – Париж! Д-р Топалова, д-р Ставрев и д-р Минев поздравиха своите ин витро бебета – тризнаците Савина, Деа и Александър, както и Иван и Светлозар, които тази година са първокласници. Те получиха по една луксозна детска енциклопедия с лично посвещение от всеки лекар и ваучери за велосипеди. Празникът беше уважен лично от д-р Мария Георгиева – Директор на Центъра за асистирана репродукция, а Радина Велчева – Председател на фондация „Искам бебе“ подари благодарствен плакет. Петя Попова присъстваше на тържеството не само като координатор на Сдружение „Зачатие“ за гр.Пловдив, а и като щастлива майка, родила своята прекрасна дъщеря в болница „Селена“!

Много забавления, изненади, подаръци и награди получиха и децата и техните родители! Майки и татковци се състезаваха в най-бързо и правилно поставяне на памперси и в още забавни игри, а наградите и подаръците бяха осигурени от нашите партньори и приятели от Chipolino, Chicco, AVENT, Milupa, NUK, bebeta.bg, сп. „9 месеца“, сп. „Моето бебе“ . Най-вълнуващият момент дойде, когато чрез жребий бяха изтеглени двете семейства, които ще пътуват до вечният град – Рим и до приказно красивата Виена! Това е жест на благодарност към нашите пациенти, които избраха и се довериха на невероятните специалисти на болница „Селена“! Късметът за тези вълнуващи пътувания бе в малката ръчичка на Карла! Тя е едно от прекрасните деца на „Селена“, чиято усмивка грее от билбордовете, а лицето и стана запазена марка за „АЗ съм бебе на „Селена“! Невероятните изпълнения на Ерика Адамс, детска вокална група „Бамбини“ и прекрасните танцьори от „Луди-млади“ доставиха истинско удоволствие на всички!
Скъпи приятели! Благодарим Ви, че се доверихте на АГ болница „Селена“! Щастливи сме, че всеки ден споделяме безценните мигове в живота ни – раждането на децата на България!
Огромен респект и признание към всички колеги от болница „Селена“! Благодарение на Вашата всеотдайност и любовта Ви към професията, болница „Селена“ получава всеки ден най-голямото признание – доверието и благодарността на своите пациенти!