Братче и сестриче отново заедно

Знаете ли кои са едни от най-любимите ни и най-щастливи моменти в нашето ежедневие?

Много са примерите за моменти, в които радостта е неизмерима, а магията – видима. Днес ви говорим за един конкретен от тях – изписването на пораснали, здрави бебета след дълъг престой в неонатологично интензивно отделение.  Месеците, прекарани под нашата ежедневна грижа и любов, притеснения, терапии, лечение, подкрепа… Всичко това, за да можем да предадем вашето дете в прегръдките ви и да ви изпратим щастливи заедно у дома.

Днес щастливите семейства са 2. Вече ви разказахме за Митко – изписан след 101-дневен престой в интензивен сектор, а сега ви запознаваме и с Дари.

Дара е близначе, която заедно с братчето си Атанас остана близо 2 месеца под нашите грижи, любов и наблюдение. Дари и Наско се раждат на 11 август в 32 г.с. Невъзможността им да се справят сами с живот извън утробата наложи незабавната ни реакция и прием в интензивно отделение.

Дари се ражда първа, но с по-ниско тегло – само 1060 грама. Затова и Наско беше изписан преди нея – него изпратихме вкъщи миналата седмица. Но днес дойде ред и на малката му сестричка. Тя вече тежи цели 2100 грама – готова да бъде изписана у дома, където я чакаше Наско, баба и дядо.

Споделяме ви моментите на безмерна радост и сълзи от щастие, в които братче и сестриче отново ще бъдат заедно.