Консултации със специалисти на АГ болница „Селена“ и тъканна банка „Селена Целс“ в училище за бременни „И за мама“

За поредна година пловдивската АГ клиника „Селена“ и тъканна банка „Селена Целс“ стават част от двудневния интезивен курс за бременни „И за мама“. Събитието цели да срещне бъдещи родители с доказани професионалисти, от които семействата да получат полезна информация и практически съвети за всичко, свързано с бременността, раждането, кърменето и отглеждането на тяхното дете. Двудневният курс ще се проведе на 8 и 9 юни в Конгресен център на Международен панаир Пловдив.

Денят, в който специалисти на „Селена“ и „Селена Целс“ взимат участие, е събота /8 юни/. В него присъстващите ще имат възможността да се консултират с екипа и да научат повече по темите:

  • „От какво се страхуват бременните?“ – разговор с проф. Благовест Пехливанов – републикански консултант и завеждащ акушеро-гинекологичното отделение на болница „Селена“
  • „Бебето у дома“ – среща с ак. Динка Негалова – акушерка в родилна зала на болница „Селена“
  • „Защо да съхраните стволови клетки в България?“ – дискусия с д-р Янко Янков – управител на тъканна банка „Селена Целс“

Събитието стартира в 10:00 часа. То е безплатно, но изисква предварителна регистрация. Тук може да се запознаете с цялата програма. Очакваме всички бъдещи родители, които искат да научат повече за това какво им предстои в най-вълнуваща роля – тази на родителя.